fakta om justin bieber<3<3<3<3

 

Personlig liv

I løpet av barndommen sin var Bieber interessert i hockey, fotball og sjakk. Han holdt som regel de musikalske ambisjonene sine for seg selv. Som barn lærte Bieber seg å spille piano, trommer, trompet og gitar. I begynnelsen av 2007, da han var tolv år, sang Bieber i en lokal sangkonkurranse i Stratford og havnet på andreplass. En video av denne sangen ble lastet opp på YouTube. Flere andre videoer av Bieber som sang forskjellige R&B-sanger ble også lastet opp på Internett og populariteten hans på YouTube vokste.

Den 27. februar 2011, deltok Bieber under Vanity Fair Oscar Party i følge med den amerikanske skuespillerinne og sangerinne Selena Gomez, noe som bekreftet flere måneder med spekulasjoner i media og på Internett om et romantisk forhold mellom dem. Den 1. november 2011 gav Bieber ut det andre studioalbumet sitt, Under the Mistletoe, som havnet på førsteplass på Billboard 200, og solgte 210 000 eksemplarer den første uka etter utgivelsen.

Bieber er kristen og har uttalt at han ikke tror på abort, fordi det «er som å drepe et barn». Bieber har også uttalt at han ikke er interessert i å skaffe seg et amerikansk statsborgerskap, fordi han roste Canada som det beste landet i verden, med vekt på helsevesenet. Bieber har støttet The It Gets Better Project, som arbeider for å hindre selvmord blant homofile, lesbiske og biseksuelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits